Ansvarserklæring og personvern

Ansvar og personvern på OsteCompagniet.no

På denne siden vil du finne informasjon om hvordan vi i OsteCompagniet behandler data og hvordan du som forbruker kan få tilgang til, endre eller slette informasjon om deg.

Vi jobber hele tiden for å gi deg gode brukeropplevelser på OsteCompagniet.no. For å få til dette samler vi inn informasjon om brukermønster og persondata. 

Når du går inn som bruker på nettstedet www.ostecompagniet.no og andre tilknyttede nettsteder som eies og driftes av OsteCompagniet, godtar du vilkårene nedenfor. Innholdet i ansvarserklæringen kan endres løpende. Du bør derfor lese igjennom erklæringen når du besøker nettstedet neste gang.

Opphavsrett

Innholdet på OsteCompagniets nettsider er underlagt opphavsrettsbeskyttelse. Med unntak av oppskrifter og bilder/tekst knyttet til oppskrifter, kan alt innhold fritt distribueres, kopieres og lagres elektronisk eller skrives ut. Dette samtykket gis under forutsetning av at kilden til materialet angis riktig.

Oppskrifter og bilder/tekst knyttet til oppskrifter

Bilder knyttet til oppskrifter hentes fra og reguleres av retningslinjer for TINE Mediebank. Med unntak av forbrukers alminnelige bruk, kan OsteCompagniets oppskrifter ikke benyttes uten samtykke fra OsteCompagniet. Ved enhver gjengivelse av OsteCompagniets oppskrifter skal oppskriftene gjengis ordrett. Innhold må også markeres med canonical URL (Rel=Canonical) for å unngå duplisert innhold og skade ostecompagniet.no sin SEO trafikk.

Oppskrift skal akkrediteres med følgende tekst og klikkbare lenke til original oppskrift på ostecompagniet.no i umiddelbar nærhet til oppskriften: «Oppskriften(e) er hentet fra OsteCompagniet.».

Ansvarserklæring

OsteCompagniet anstrenger seg for å holde innholdet på nettstedene så oppdatert og korrekt som mulig. Det kan allikevel forekomme at noe informasjon kan være ufullstendig, unøyaktig eller ikke oppdatert. OsteCompagniet påtar seg intet ansvar for eventuelle unøyaktigheter eller utelatelser i opplysningene. Enhver beslutning du tar på basis av opplysningene på OsteCompagniets nettsteder skjer på ditt eget ansvar. OsteCompagniet påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skade av noen art som måtte oppstå av bruken av OsteCompagniets nettsteder, eller opplysninger som finnes der.

www.ostecompagniet.no kan inneholde lenker til andre websider utenfor OsteCompagniets kontroll. OsteCompagniet legger inn slike lenker for å hjelpe OsteCompagniets besøkende til å finne mer informasjon innen spesifikke områder. OsteCompagniet kan ikke garantere at slik lenket informasjon er korrekt, relevant, aktuell eller fullstendig.

Henvisninger til hvilket som helst kommersielt produkt, prosess eller tjeneste, eller bruken av bransje, firma eller juridisk person på alle OsteCompagniets nettsider, er kun ment som informasjon og service for nettstedets besøkende og innebærer ingen godkjennelse eller anbefaling eller støtte eller favorisering fra OsteCompagniets side. OsteCompagniet kan ikke garantere at de fargene som vises på nettsiden er eksakt like de fargene som produkter, ingredienser etc. har i virkeligheten. Hvordan fargen oppfattes skyldes innstillinger i din datamaskin.

Personopplysninger

OsteCompagniet behandler alle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer eller annen personlig informasjon du gir til OsteCompagniet i forbindelse med konkurranser, nyhetsbrev, markedsføring, påmeldinger, og annet, i henhold til gjeldende personopplysningslov. Opplysningene brukes kun til det du har gitt ditt samtykke til, for å oppfylle en avtale eller for å oppfylle OsteCompagniets rettslige forpliktelser.

OsteCompagniet vil slette personopplysningene når OsteCompagniet har håndtert din henvendelse, oppfylt en avtale eller OsteCompagniets rettslige forpliktelse, eller når du trekker samtykket tilbake ved å kontakte oss som forklart nedenfor.

Alternativt til sletting, kan OsteCompagniet fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan OsteCompagniet bruke i sitt erfaringsarkiv og for å utarbeide analyser og statistikk, for å tilpasse og utvikle OsteCompagniets markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønsket og behov.

Personopplysningene vil lagres på OsteCompagniets egne servere og hos skytjeneste-leverandører som støtter norsk personopplysningslov (GDPR). OsteCompagniet overleverer ikke personopplysningene dine til andre tredje parter med mindre du har samtykket til det.

For å overvåke og svare på henvendelser som kommer på noen av OsteCompagniets sine kontoer på Facebook, Instagram og YouTube benyttes verktøyet Social Boards. Her får vi ikke inn noe mer informasjon enn det som allerede er tilgjengelig på den aktuelle sosiale medier plattformen, foruten om når en kommentar slettes på Facebook. Da vil den fortsatt være tilgjengelig i Social Boards.

Kontakt oss på forbruker@tine.no eller ring Kundesenter privat + 47 51 37 16 06 om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.

 

Informasjonskapsler (cookies)

OsteCompagniets nettsteder og de aller fleste nettsider benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin.

OsteCompagniet bruker informasjonskapser til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden samt for å samle inn statistikk som vi benytter til å gjøre nettsidene våre bedre. Ved å benytte OsteCompagniets sine nettsteder samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.