Cheesepop

Cheesepop er laget av kun én ingrediens: OST. Dette er snacksen for osteelskere!

Cheesepop lages ved å kutte goudaost i små terninger, som så tørkes og poppes ved hjelp av en spesiell teknikk. Produksjonsmetoden skaper en unik crunchy snacks med god ostesmak. 

Cheesepop passer år du har lyst på noe ordentlig godt, enten det er i sofaen på fredagskvelden, som en velfortjent liten ostepause midt i uka, eller på tapasbordet i lag med gode venner. Den rene ostesmaken gjør imidlertid at Cheesepop passer utmerket som ingrediens i matretter. Strø den over salaten, i suppen eller omeletten, eller kombiner den med mørk sjokolade og frisk frukt.

Cheesepop er laget av goudaost og ingen ting annet. Produktet har derfor, som mye annen ost, naturlig høyt proteininnhold (38 g per 100 g), ingen karbohydrater og er laktose- og glutenfritt.
Det går med ca. 130 g ost for å lage et beger med Cheesepop. 

Produktet produseres i Nederland, og ble introdusert i det norske markedet høsten 2017. Besøk Cheesepop på Facebook for inspirasjon og osteglede.
 

Say Cheese!