Cheesepop

Cheesepop er laget av kun en ingrediens - OST. Snacksen av 100 % poppet gouda ost har en sterk og god ostesmak.

Cheesepop passer år du har lyst på noe godt…. Den rene ostesmaken gir imidlertid også en særegen smak i matretter. Prøv Cheesepop som snacks til god drikke, i salater, som tapas tilbehør eller som egen rett, som en del av et tradisjonelt ostefat, i supper og omeletter eller som dessert sammen med sjokolade og frukt.

Cheesepop lages ved å kutte goudaost i små terninger, som så tørkes og poppes ved hjelp av en spesiell teknikk. Produksjonsmetoden skaper en unikt «crunchy» snacks med god ostesmak. Produktet vant en innovasjonspris på matmesse SIAL i Paris i 2016. Prisen gis til produkter som utpeker seg og er med på å utfordre og utforme hva vi spiser i dag og i fremtiden.

Cheesepop er laget av gouda Ost og ingen ting annet. En naturlig snacks som gjør det greit å kose seg litt oftere. Det går med ca. 130 g ost for å lage et beger med Cheseepop. Produktet får derfor et naturlig høyt proteininnhold (38 g per 100 g), ingen karbohydrater og er som annen ost laktosefritt og glutenfritt.

Produktet produseres i Nederland og ble introdusert i det norske markedet høsten 2017. Besøk Cheesepop gjerne på Facebook @Cheesepop.NO

Say Cheese!