Jarlsberg® Marinert Ternet 2,5 kg spann

Jarlsberg® Ternet er en salatost marinert i rapsolje og tilsatt krydderblanding bestående av paprika, chili og hvitløk.

Jarlsberg® ble utviklet i Norge i slutten av 1950-tallet. Den karakteristiske smaken har gjort osten kjent over store deler av verden og er i dag blant de mest kjente norske merkevarene. Den har en fyldig, litt søtlig og nøtteaktig smak. Jarlsberg® er lagret i minimum tre måneder og kjennetegnes av sine store, runde hull.

BRUKSOMRÅDER

Jarlsberg® Marinert Ternet er perfekt i salater og på tapas-/buffetbordet. Egner seg i wraps, omeletter, og pai eller som fyll i bakverk. Prøv også på pizza! Marinaden kan med fordel brukes som salatdressing eller til å steke i.

PASSENDE DRIKKE

Et naturlig vinvalg er tørre, lette, fruktige og aromatiske hvite viner. Et bra valg er tyske Rieslinger og lettere viner av Sauvignon Blanc-druen. Av de røde vinene bør man velge en lett, bløt og fruktig vin som Valpolicella, Barbera eller en bærpreget Beaujolais. Til harde oster med mild smak passer det fint med mild og sødmefylt engelsk ale type eller belgisk witbier.

GODT TILBEHØR

Salat, grillet fugl, kjøtt eller fisk.

Ingredienser

Ost: pasteurisert melk, syrekulturer, salt og mikrobiell løpe.Marinade: rapsolje, krydderblanding, paprika, gulrøtter, løk, chili og hvitløk. Krydderne er bestrålt.

Næringsinnhold pr 100gr

100 g vare gir ca.: energi 1682 kJ (406 kcal), fett 34 g, -hvorav mettede fettsyrer 16 g, karbohydrat 0 g, -hvorav sukkerarter 0 g, protein 24 g, salt 1,0 g, vitamin A 245 µg (31 %'), riboflavin 0,29 mg (21 %'), folat 32 µg (16 %'), vitamin B12 1,8 µg (72 %'), kalsium 720 mg (90 %'), fosfor 515 mg (74 %'), sink 3,8 mg (38 %'), selen 11 µg (20 %'), jod 33 µg (22 %') ' av referanseverdien

Pakning

2,5 kg, spann

Del