Michelangelo Parmigiano Reggiano

Skriv ut
Michelangelo Parmigiano Reggiano
Michelangelo Parmigiano Reggiano 

 

Michelangelo Parmigiano Reggiano er ekte parmesan produsert kun fra utvalgte regioner i Italia, Parma, Reggio Emilia, Modema samt en del av Bologna. Parmesan produseres på samme vis i dag som for tusen år siden og av melk fra ku rasen Brunalpine.  Michelangelo parmesan har flere varianter lagret i minimum 22 og opptil 30 måneder. Osten er smaksrik, frisk, fruktig og litt søtlig med en fast og kornete konsistens. Parmigiano Reggiano er geografisk beskyttet gjennom den Italienske autorisasjonen Consorzio Formaggio Parmigiano Reggiano som jobber for å beskytte parmesan fra kopiering og sikre høy produktkvalitet. 

 

Bruksområde
Serveres i biter, høvlet eller revet i supper, sauser over pasta eller som snacks.


Drikke
Til faste oster er det vellykket med hvite viner som tysk Riesling eller Sauvignon Blanc. Røde viner som kan anbefales er Valpolicella og Barbera fra Nord-Italia.

Tilbehør
Sharonfruktkompott
Aprikospuré
Spekeskinke
Melon
Druegelé

Ingredienser

Næringsinnhold per 100 g

Pakning
1 kg, 200g,150g,125g.