Eiker Holtefjell

Skriv ut
Eiker Holtefjell
Eiker Holtefjell 

Eiker Holtefjell er en ganske hard modnet ost, med lang holdbarhet. Eiker Holtefjell har førsteklasses smak og konsistens.

 

Bruksområder

Osten har utallige bruksområder innen matlaging. Egner seg dessuten godt som pålegg, i salater, pizza, supper, pai, ostepinner og tortillas. Eiker Holtefjell kan marineres. Denne osten har sin naturlige plass på ostebordet.

Drikke
Til en fast ost som Eiker Holtefjell bør man prøve en tørr sherry, som Manzanilla eller Fino. Tørre, lette, fruktige og aromatiske hvite viner, som tyske Rieslinger eller lettere utgaver av Sauvignon Blanc-druen fra Chile og New Zealand, er også et naturlig vinvalg.

Tilbehør
Fruktkompott
Aprikospuré
Søte frukter og bær
Akasie honning
Pata negra pølse
Godt brød

Ingredienser
Pasteurisert kumelk, kultur, salt og løpe.

Næringsinnhold per 100 g
Energi 1841 kJ (440 kcal),protein 27 g,karbohydrat 0,1 g,fett 38 g

Pakning
2,6 kg