Kyllingsalat med brie

20 min
2 porsjoner
Sett litt ekstra smak på kyllingfileten med noen skiver Fryd Brie.

INGREDIENSER

Fryd Brie
Ca. 200 g kyllingfilet
Frisk salat, f. eks. isbergsalat
Rødkål
Agurk
Soltørket tomat
Krutonger
Sorte oliven
Olje til steking
Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Vask og tørk salat, rødkål og agurk, og skjær det i strimler og terninger. Finhakk den soltørkede tomaten, og legg alt i en salatskål. Tørk av kyllingfiletene med kjøkkenpapir, og krydre dem med salt og pepper. Varm en stekepanne til godt over middels varme, og ha i litt olje når pannen er varm. Stek filetene i ca. 2 minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe. Sett på et lokk eller legg over aluminiumsfolie, og skru platen ned på svak varme. Stek filetene videre i syv-åtte minutter på hver side, avhengig av hvor tykke de er. Når filetene er gjennomstekte skjæres de i fine skiver og legges over salaten. Legg umiddelbart over skiver av Fryd Brie, slik at den smelter litt over den varme kyllingen. Legg til slutt oliven og krutonger over salaten, og server.