Raclette le Rustique 400 g

Denne racletteosten har super smelteevne, er uten skorpe og ferdig kuttet slik at en passer perfekt ned i racletteskålen.

Raclette som rett er over 400 år gammel. Tradisjonen stammer fra Val d´Annivieres i Sveits, der gjeterne oppe i fjellene la ost tett på ilden, for så å skrapte den smeltede osten over på brød. Ordet raclette kommer fra det franske ordet ”racler” som betyr å skrape. 

Vi mener tiden er inne for nostalgisk lørdagskos igjen og håper det vil smake.

BRUKSOMRÅDER

Dette er en klassisk fransk raclette- og gratineringsost som også kan benyttes til toast og burger. 

GODT TILBEHØR

Matretten raclette er i utgangspunktet basert på å varme opp osten, og servere smeltet over kokte poteter, skinke, grønnsaker og brød. Sylteagurker og småløk er også vanlig tilbehør. I tillegg steker man gjerne kjøtt og annnet på raclettejernets stekeplate på toppen.

Her kan du kjøpe produktet:

REMA 1000, Coop Mega, Obs

Disse butikkene har mulighet til å føre produktet. Spør gjerne butikken om å ta det inn, dersom du ikke finner det.

Ingredienser

pasteurisert kumelk, salt, syrekultur

Del