Michelangelo Parmigiano Reggiano 200 g

Michelangelo Parmigiano Reggiano er ekte parmesan og produsert kun fra utvalgte regioner i Italia, Parma, Reggio Emilia, Modema samt en del av Bologna. Parmesan produseres i 30 kg store hjul på samme vis i dag som for tusen år siden, og av melk fra kurasen Brunalpine.

Michelangelo parmesan har flere varianter som er lagret i fra 22 måneder til 30 måneder. Osten er smaksrik, frisk, fruktig og litt søtlig med en fast og kornete konsistens.

Parmigiano Reggiano er geografisk beskyttet gjennom den Italienske autorisasjonen Consorzio Formaggio Parmigiano Reggiano som jobber for å beskytte parmesan fra kopiering og sikre høy produktkvalitet.

BRUKSOMRÅDER

Serveres i biter, høvlet eller revet i supper, sauser, over pasta, eller som snacks.

PASSENDE DRIKKE

Til faste oster er det vellykket med hvite viner som tysk Riesling eller Sauvignon Blanc. Røde viner som kan anbefales er Valpolicella og Barbera fra Nord-Italia.

GODT TILBEHØR

Pasta, aprikospuré, spekeskinke, melon, druegelé, sharonfruktkompott.

Her kan du kjøpe produktet:

Coop Mega, Obs, Kolonial.no

Disse butikkene har mulighet til å føre produktet. Spør gjerne butikken om å ta det inn, dersom du ikke finner det.

Ingredienser

Upasteurisert kumelk, salt og løpe.

Næringsinnhold pr 100gr

Energi kilojoule 1633, energi kcal 392, fett 28,40, mettede fettsyrer 18,70, karbohydrater 0, sukkerarter 0, proteiner 33, salt 1,6

Pakning

200 g, foliepakket

Del