Camembert med bacon & løk

20 min
2 porsjoner
Camembert le Rustique med bacon og løk gjør grillkvelden garantert til en suksess. Utrolig godt og samtidig så enkelt!

INGREDIENSER

1 stk Camembert le Rustique

100 g bacon, terninger

2 stk sjalottløk, terninger

Pepper, grovmalt

SLIK GJØR DU

Ta av vokspapiret rundt osten. Snitt osten, 1 cm fra kanten, og del området i midten i mindre «pizza» stykker. Ta ut ostebitene. Sett osten tilbake i bunndelen av emballasjen.

Stek bacon lett i en panne. Bland sammen bacon, sjarlottløk og ostebitene som ble skåret ut av osten. Fordel blandingen tilbake i osten og ha på grovmalt pepper.

Sett osten i emballasjen på et bakepapir med aluminiumsfolie rundt. Stekes på grillen, på indirekte varme, på ca. 200 °C i 10-15 minutter til camemberten er flytende. Serveres med ferskt brød.

TIPS

Det er viktig å ikke steke bakonet for mye før det blandes med osten og løken. Ellers kan det for bli litt for stekt på grillen. Lykke til!