Camembert med honning
Lyst på noe sikkerlig godt. Denne oppskriften gir deg litt av alt - om du en av de som ikke helt klarer å bestemme seg. Søt Camembert på grill - prøv da vel!
INGREDIENSER
1 stk Camembert le Rustique 250 g
2-3 ss flytende honning
2 ss timian, hakket
SLIK GJØR DU
Ta av vokspapiret rundt osten. Snitt osten, 1 cm fra kanten, og del området i midten i mindre «pizza» stykker. Ta ut ostebitene. Sett osten tilbake i bunndelen av emballasjen.
Bland sammen honning, timian og ostebitene som ble skåret ut av osten. Fordel blandingen tilbake i osten.
Sett osten i emballasjen på et bakepapir med aluminiumsfolie rundt. Stekes på grillen, på indirekte varme, på ca. 200 °C i 10-15 minutter til camemberten er flytende. Serveres med ferskt brød.
TIPS
Kan også stekes i vanlig stekeovn og da trenger du ikke aluminiumsfolie rundt osten.