Hvit pizza med Norzola
INGREDIENSER
Pizzabunn
0,5 pk gjær
2 dl lunkent vann
2 ss oliven olje
1 ts salt
6 dl hvetemel
Topping
1 dl TINE Creme Fraiche
1 pk Norzola 150g
1 rødløk i tynne skiver
1 pakke ruccola
4 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik
SLIK GJØR DU
Smuldre gjæren i en bolle og rør den ut i vannet.
Bland sammen olje, salt og mesteparten av melet.
Arbeid deigen smidig og glatt. Dekk bollen med plast og la deigen heve i ca 45 minutter eller til dobbel størrelse.
Sett ovnen på 200°C.
Del i 4 like store emner og bruk resten av melet til kjevle ut til små pizzabunner.
Legg pizzabunnene på en bakeplate dettet med bakepapir.
Fordel på Creme Fraiche, smuldret Norzola, rødløk, salt og pepper på pizzabunnen.
Stekes i ca. 10-15 minutter eller til de er gyllenbrune.
Server varm toppet med ruccola, noen drypp olivenolje og balsamicoeddik.
TIPS
TIPS! Kjøp ferdig pizzadeig – så blir maten raskere ferdig. Passer godt med en enkel tomatsalat med friske urter til.