Ostekake med pasjonsfruktkrem

35 min
6 porsjoner
En frisk ostekake - servert i porsjonsglass.

INGREDIENSER

Bunn:
8 Kornmo kjeks 
2 ss sukker 
2 ss smør

Pasjonsfruktsaus:
2 pasjonsfrukt 
2 ss vann 
2 ss sukker 
1 klype maizenna

Pasjonsfruktkrem:
500 g TINE Kremgo' Naturell 
325 g sukker 
1,5 dl pasjonsfruktjuice (saften fra 2 limefrukter) 
5 gelatinplater 
6,5 dl TINE Kremfløte

SLIK GJØR DU

Kjeks, sukker og smør smuldres sammen og stekes gyllent. Dryss det i bunnen av et glass eller press det i bunnen av en form og avkjøl til det stivner.

Del pasjonsfruktene i to. Skrap ut fruktkjøttet med en skje og kjør det forsiktig i en hurtigmikser. Bland ingrediensene, kok opp og sil av sausen.

TINE Kremgo' Naturell og sukker kjøres glatt i hurtigmikser. Varm opp limesaften og pasjonsfruktsausen og tilsett bløtet gelatin. Rør sammen. Bland det inn i ostemassen. Pisk kremfløten og vend den forsiktig inn. Hell pasjonsfruktkremen oppi glasset og avkjøl. Legg litt pasjonsfruktsaus på toppen. En blanding av bær er også godt.