Pappas finnbiff

45 min
4 porsjoner
Smakfull gryte som passer perfekt til en deilig søndagsmiddag.

INGREDIENSER

500 g reinskav, finnbiff eller elg kjøtt
2 ss smør
150 g sjalottløk
200 g friske sjampinjonger eller skogssopp
250 g Snøfrisk Naturell eller Snøfrisk Kantarell
3 dl Créme Fraîche
1 ts knust einebær
2 ss balsamico eddik
Salt og pepper
tyttebær

SLIK GJØR DU

Stek kjøttet og legg det over i en gryte. Rens løken, skjær soppen i to eller fire og brun i smør. Bland sopp og løk med kjøttet i gryta og rør inn Créme Fraîche, krydder og balsamicoeddik. La de hele småkoke i noen minutter. Rør inn Snøfrisk og smak til med salt og pepper. La det hele putre videre i 20 minutter på svak varme. Server gjerne med potetmos eller ris til og kanskje litt rørte tyttebær.