Pasta med blåmugg og soltørkede tomater

20 min
4 porsjoner
Smakfull og enkel pastasalat med blåmuggost fra Selbu.

INGREDIENSER

1 liten rødløk

2 ss smør

1 tørket chili, knust

100 g soltørkede tomater i biter

100 g Selbu Blå

3 dl fløte

1/2 terning hønsebuljong

2 ss persille, hakket

500 g pasta penne

100 g Selbu Blå, til servering

Friske urter som persille, basilikum m.m.

SLIK GJØR DU

Fres rødløken i smør til den blir myk. Ha i chili, soltørkede tomater og Selbu Blå. Fres i 1 minutt og ha i fløte, hønsebuljong og persille. La sausen koke i 2 minutter. Kok pastaen i godt saltet vann til den er al dente. Sil av vannet. Bland pasta og saus, og dryss over mer Selbu Blå og friske urter. Velbekomme!