Pasta, reker og Selbu Norzola saus
Vi har kåret Norges beste hverdagsppskrifter i en Selbu Norzola konkurranse på dagbladet.no. Deltager Ida Isaksen har delt en av sine favorittretter.
INGREDIENSER
150g Selbu Norzola
1 pk båndspagetti
5 dl ferske reker
2-3 ss tomatpuré
3 dl kremfløte
2-3 vårløk
1-2 fedd hvitløk
4-5 sopp
I pk bladpersille
Sort pepper
SLIK GJØR DU
Del Selbu Norzola i biter og varm forsiktig opp i kremfløten sammen med 2-3 ss tomatpuré og pepper i en kjele. Sausen skal bli litt rosa. Hakk opp 2-3 vårløk, 4-5 sopp samt 1-2 fedd hvitløk og tilsett i sausen. Kok opp båndspagetti. Rens rekene og legg disse i sausen rett før anretning. Anrett spagetti på en tallerken og hell sausen over. Pynt med bladpersille på toppen.
Dette er en smakfull rett som går raskt å lage i en travel hverdag – vi sier bare Nam!