Selbu Blå krem

10 min
4 porsjoner
Nydelig dipp med Selbu Blå og Créme Fraîche.

INGREDIENSER

150 g Selbu Blå

2 dl Créme Fraîche

1 hvitløksbåt

1 ss olivenolje

pepper

oregano

8 reddiker

stangselleri eller endiveblader

SLIK GJØR DU

Den tradisjonelle oppskriften på en blåmuggdipp har ofte majones i seg, men Créme Fraîche gir Selbu Blå den syre og smak som trengs og fungerer like bra som majones. Liker man litt sterkere smak kan man blande inn 1 ts fint hakket grønn chili.

Hakk hvitløken fint og bland med Selbu Blå, Créme Fraîche, olje og pepper til en kremet konsistens. Bruk en ostehøvel eller potetskreller og lag løvtynne skiver av reddikene. Legg kremen i sellerien eller endiverblader. Pepper, oregano og reddikskiver strøs over.

TIPS

Tips! Avokado passer også perfekt til Selbu Blå kremen.