Tortilla med speilegg og Selbu Blå

15 min
1 porsjoner
Nyt en deilig helgefrokost eller lunsj med denne herlige norsk-meksikanske kombinasjonen!

INGREDIENSER

1 tortillalefse
1/2 avokado
En neve kidneybønner (hermetiske)
1/4 rød paprika
1 egg
Selbu Blå Økologisk
Vårløk
Koriander

SLIK GJØR DU

Varm tortillalefsen i ovnen etter anvisning på pakken. Skyll bønnene under rennende, kaldt vann og tørk dem godt. Kutt avokado og paprika i terninger, og finhakk vårløk og koriander. Stek egget i en varm stekepanne med litt olje, forsøk gjerne å beholde plommen hel. Legg den varmede tortillalefsen på en tallerken og fordel bønner, avokado og paprika på lefsen. Legg på biter av Selbu Blå Økologisk, og legg egget på toppen av det hele. Avslutt med å drysse finhakket koriander og vårløk over.

TIPS

Topp gjerne med litt Tabascosaus hvis du liker det litt sterkt.