Trippeldekker med brie

15 min
2 porsjoner
Denne trippeldekkeren med pesto, spekeskinke og Fryd Brie Pepper løfter matpakken eller helgelunsjen til nye høyder!

INGREDIENSER

3 skiver lyst surdeigsbrød
1 hvitløksfedd
2 ss pesto
1 håndfull ruccolasalat
1 ss pinjekjerner
8 skiver spekeskinke
6 cherrytomater
Fryd Brie Pepper
2 grillpinner i tre

SLIK GJØR DU

Rist brødskivene og gni dem inn med hvitløk. Det gjør du enklest ved å dele hvitløksfeddet i to, stikke en gaffel i og gni det på brødskiven. Smør to av skivene med pesto. Fordel rucola, Fryd Brie Pepper, pinjekjerner og spekskinke over pestoen. Legg de to påsmurte skivene oppå hverandre, og topp med den siste skiven. Stikk en grillpinne ned i hver halvdel av trippeldekkeren, og del skivene i to. Pynt med tomat på toppen.

TIPS

Ovnsbak gjerne tomatene litt ved å ha dem i en ildfast form, dryppe litt olje over og steke dem i ovnen på 220 °C i ca. 7 minutter. Det gir en god sødme til tomatene.