Kylling med rotgrønnsaker og brie

45 min
2 porsjoner
Ovnsbakte rotgrønnsaker og kylling fylt med Fryd Brie Pepper - en norsk ost i verdensklasse fra Dovre.

INGREDIENSER

2 kyllingfileter
Fryd Brie Pepper
Soltørkede tomater
Litt frisk spinat
2 gulrøtter
1 rødløk
1 pastinakk
1 stor eller 2 små polkabeter
1 liten sellerirot
Olivenolje
Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Forvarm ovnen på 200 ºC. Vask grønnsakene godt og kutt dem i ca. like store biter. Legg dem i en ildfast form, vend dem i olivenolje og salte og pepre dem. Skjær en liten lomme i kyllingbrystene og fyll den med skiver av Fryd Brie Pepper, soltørket tomat og spinat. Krydre kyllingen med salt og pepper. Bruk en tykk hyssing og knyt den rundt hver av kyllingfiletene, slik at innholdet holdes på plass. Legg filetene over grønnsakene i den ildfaste formen og sett den i ovnen. Bak i ca. 30 minutter, eller til kjernetemperaturen i kyllingen når 65 ºC.