Blings med pesto, spekeskinke og brie

10 min
1 porsjoner
Surdeigsbrød med pesto, spekeskinke, friske grønnsaker og Fryd Brie Pepper. Passer perfekt for lunsj i parken, eller som en ekstra god matpakke!

INGREDIENSER

3 skiver lyst surdeigsbrød
1 hvitløksfedd
2 ss pesto
En håndfull rucola
1 ss pinjekjerner
4-6 gode skiver med Fryd Brie Pepper
4-6 skiver spekeskinke
6  cherrytomater
2 grillpinner i tre

SLIK GJØR DU

Rist brødskivene i en brødrister. Del hvitløksfeddene i to, stikk en gaffel i dem og gni brødskivene inn med hvitløk. Smør to av skivene med pesto. Fordel rucola, brie, pinjekjerner og spekskinke på toppen av pestoen. Legg skivene oppå hverandre, og topp med den siste skiven. Stikk en grillpinne ned i hver halvdel av trippeldekkeren og del skivene i to. Pynt med tomat på toppen.

TIPS

Ovnsbak gjerne tomatene litt ved å ha dem i en ildfast form, dryppe litt olje over og steke i ovnen på 220 °C i ca. 7 minutter. Det gir en god sødme til tomatene.