Cheesepop Salat

15 min
4 porsjoner
En frisk grønn salat er passer perfekte til et utall av retter og et supert utgangspunkt når du vil komponere din egen salatfavoritt.

INGREDIENSER

Salat; ruccola, hjertesalt, rød lollo
Reddiker
Røde druer
Ferske urter; basilikum, persille, gressløk
Cheespop
Sitronsaft
Olivenolje

SLIK GJØR DU

Bruk forskjellige typer salat som gir forskjellig smak og konsistens. I vår salat har vi brukt ruccola, hjertesalt, rød lollo, reddiker og røde druer. Vask og tørk salaten og druene godt. Bruk en kniv eller en hostehøvel til å lage tynne skiver av reddikene. Bland alt sammen. En håndfull friske urter setter en ekstra spiss på det hele - ta det du har liggende. Litt finhakket sjalottløk eller vårløk, litt knust flaksalt og kvernet pepper er alltid godt å ha i en grønn salat.

Så til «prikken over salaten» - det sprø som gir et ekstra «krønsj» - da passer de små ostebitene fra Cheesepop helt perfekt. Strø dem over salaten rett før servering eller ha dem i en skål ved siden av.

Vil du gjerne ha dressing på salaten bør du prøve denne enkle varianten; 1 del sitronsaft og 3 deler olivenolje som blandes sammen. Bland inn dressingen i salaten rett før servering eller server den i en liten skål ved siden av.

Bon appétit!