Lefse Vegetar

30 min
4 porsjoner
Lefse med kremost kan varieres i det uendelige - her har du en asiatisk vri.

INGREDIENSER

4 små potetlefser
125 g Snøfrisk Naturell
2 ss lettrømme
2 ts wasabi
2 vårløk, strimlet
1 mango, stimlet
50 g baby-spinatblader, strimlet
½ agurk, strimlet uten kjerne
4 ts sesamfrø
salt

SLIK GJØR DU

Bland Snøfrisk Naturell, wasabi og rømme i en bolle. Smør et lag med ostekrem utover hver lefse. Legg mango, vårløk og agurk i tynne strimler utover hver lefse. Ha på spinat, sesamfrø og salt, og rull forsiktig sammen. Skjær lefsene i biter. I vår oppskrifter har vi brukt små potetlefser. Man kan også benytte tortilla og hjemmelagede lefser.

Noen dråper saus på lefsene gjør underverker. Denne liker vi veldig godt: 1 ss soyasaus, 1 ss olivenolje, saften av 1 lime og 1 ss sweet chili saus.