OsteEksperten - nytt kurstilbud for bedriftskunder

Ønsker du å bli gjestenes førstevalg på ost? Da kan dette nye kurstilbudet være noe for deg.

- Norge har blitt en ostenasjon i verdensklasse og vi merker at stadig flere etterspør mer kunnskap om ost, sier Katharina Sandberg Lund som er leder av OsteAkademiet i OsteCompagniet. I samarbeid med Norsk Gardsost inviterer de nå til ostekurs med to inspirerende samlinger, 7.-8. januar og 17.-18. mars, i Oslo.

- Her skal vi dykke ned i ostens fantastiske verden. Målet er å utdanne kunnskapsrike osteeksperter som gjør at ditt serveringssted eller din butikk blir gjestenes førstevalg på ost, fortsetter Sandberg Lund. Målgruppen for kurset er servitører, kjøkkensjefer, ferskvaresjefer og andre osteinteresserte i bedriftsmarkedet.

  • 2 samlinger à 2 dager inkludert besøk til småskalaysteri
  • Kunnskapsrike foredragsholdere fra hele ostebransjen
  • Smaking av flere spennende oster hver dag

 

FOR MER INFORMASJON OG PÅMELDING, KLIKK HER

 

Program 

1. samling: 7.-8. januar 2020

  • Hvordan lages ost?
  • Hvordan bedømme ost?
  • Terroir (fòr, melketype, rase, etc.)
  • Historie, ulike land og kulturer
  • Tradisjonsprodukter

2. samling: 17.-18. mars 2020

  • Tilbehør til ost 
  • Ost i matlagning
  • Sesonger for ost
  • Besøk på småskalaysteri
  • Osteeksamen

 

Hovedkursleder for OsteEksperten er Katharina Sandberg Lund – faglært servitør, leder for OsteAkademiet hos OsteCompagniet AS og dommer under Oste-VM i Bergen i 2018.

 

Kursavgiften inkluderer, i tillegg til mye ny kunnskap:  

  • Lunsj alle fire dagene
  • Middag dag 1 på begge samlinger
  • Kursmateriell og kursbevis (diplom og pin for bestått eksamen sendes i etterkant)
  • Besøk på småskalaysteri inkl. transport
  • Ost og tilbehør til smaking

 

 VELKOMMEN PÅ KURS!