Artikkelarkiv

Osteskolen med Jannecke Weeden

Er du glad i ost og ønsker å lære mer, slik som Jannecke Weeden? Her kan du se alle episodene av Osteskolen som går på Matkanalen TV.

Topper laget for tidenes ostekurs

To verdensmestere og en rekke kjente osteeksperter skal dele sin kunnskap på det som kanskje blir tidenes ostekurs. Vil du være med?

Verdens beste Balsfjordost

Den norske geitemelken er i verdensklasse og et fantatisk utgangspunkt for å lage den populære Balsfjordosten.

Oster i verdensklasse

OsteCompagniet er stolte av å kunne tilby norske oster i verdensklasse.

Hvor mye ost bør jeg beregne?

Hvor mye ost du skal beregne, avhenger av hvilken rolle osten skal spille og hvor mange ostespisere det er. Her er en enkle tommelfinger-regel.

-Wow! Just wow!

Cheesepop fikk terningkast 6 i høsten store test av chips og snacks nyheter.

Ansvarserklæring og personvern

Ansvar og personvern på OsteCompagniet.no

Informasjonskapsler

Oversikt over informasjonskapsler på OsteCompagniet.no

Bli med til Selbu!

Bli med til vakre Selbu, og få et innblikk i hvordan den norske osteskatten Selbu Blå lages.

Sulten på ost og kunnskap?

Lyst til å holde en annerledes ostekveld i foreningen eller vennegjengen?

Se hvordan VM-medaljøren Kvitlin lages

Bli med på en ostereise til Sunnmøre og se hvordan den faste geitosten Kvitlin lages.

Hvordan lages Norges mest solgte chevre?

Bli med på en ostereise til Telemark og se hvordan Norges mest solgte chevre* lages på TINE Meieriet Haukeli.

Pultost - osten for «kjennere»!

TINE Pultost Løiten er en norsk tradisjonsost i verdensklasse!

Parmesan - hvem, hva og hvor

Parmesan, eller Parmigiano Reggiano, er en favoritt for mange. Osten er kjent for sin unike smak og aroma, og har blitt produsert i over 900 år.

Gamalost gjør comeback

Gamalost frå Vik®. Tøff stil – god smak!