Artikkelarkiv Generelt om TINEs ansvar for digitale produkter Ansvar og personvern på OsteCompagniet.no Selbu Blå og pepperkake = smaken av god jul! En spennende og litt annerledes måte å servere pepperkaker på. Slik lykkes du med ostebordet Hvilke 4 ostetyper du alltid bør ha på et ostebord? Her gir Katharina Sandberg Lund, ansvarlig for OsteAkademiet hos TINE®, deg sine beste tips. Myk og mild nyhet fra Selbu Blå®! Lag litt helgefølelse hver kveld! Selbu Blå® Mykere er en myk blåmuggost med mildere smak enn resten av Selbu Blå®-serien. Den passer utmerket til hverdagskos. Bli med til Selbu! Bli med til vakre Selbu, og få et innblikk i hvordan den norske osteskatten Selbu Blå lages. Bli med Jimmy Øien til Dovre Visste du at Dovre Ysteri er et av Norges eldste ysterier? Hvordan lages Norges mest solgte chevre? Bli med på en ostereise til Telemark og se hvordan Norges mest solgte chevre* lages på TINE Meieriet Haukeli. MasterChef med norsk ost Denne høsten kan du oppleve våre flotteste oster i aksjon hos fantastiske hobbykokker. MasterChef er tilbake i Norge og vi håper du lar deg inspirere! Slik imponerer du som en MasterChef Det er enklere å være en MasterChef enn du tror! Med fire av våre beste oster, viser deltagerne i høstens MasterChef på TVNorge deg hvordan. Oster i verdensklasse OsteCompagniet er stolte av å kunne tilby norske oster i verdensklasse! Sulten på ost og kunnskap? Lyst til å holde en annerledes ostekveld i foreningen eller vennegjengen? Osteskolen med Jannecke Weeden Er du glad i ost og ønsker å lære mer, slik som Jannecke Weeden? Her kan du se alle episodene av Osteskolen som går på Matkanalen TV. Topper laget for tidenes ostekurs To verdensmestere og en rekke kjente osteeksperter skal dele sin kunnskap på det som kanskje blir tidenes ostekurs. Vil du være med? Hvor mye ost bør jeg beregne? Hvor mye ost du skal beregne, avhenger av hvilken rolle osten skal spille og hvor mange ostespisere det er. Her er en enkle tommelfinger-regel. Informasjonskapsler Oversikt over informasjonskapsler på OsteCompagniet.no Se hvordan VM-medaljøren Kvitlin lages Bli med på en ostereise til Sunnmøre og se hvordan den faste geitosten Kvitlin lages. Pultost - osten for «kjennere»! TINE Pultost Løiten er en norsk tradisjonsost i verdensklasse! Parmesan - hvem, hva og hvor Parmesan, eller Parmigiano Reggiano, er en favoritt for mange. Osten er kjent for sin unike smak og aroma, og har blitt produsert i over 900 år. Gamalost gjør comeback Gamalost frå Vik®. Tøff stil – god smak!