OsteCompagniets salatost med soltørket tomat 210g

Norsk ternet salatost er krydret med soltørket tomat og marinert i rapsolje. Osten er produsert i Selbu i Trøndelag. 

BRUKSOMRÅDER

OsteCompagniets salatost er perfekt i salater og på tapas-/buffetbordet. Egner seg i wraps, omeletter, 
og pai eller som fyll i bakverk. Prøv også på pizza! 
Marinaden kan med fordel brukes som salatdressing eller til å steke i.

PASSENDE DRIKKE

Et naturlig vinvalg er tørre, lette, fruktige og aromatiske hvite viner. Et bra valg er tyske Rieslinger og lettere viner av Sauvignon Blanc-druen.  Av de røde vinene bør man velge en lett, bløt og fruktig vin som Valpolicella, Barbera eller en bærpreget Beaujolais. Til harde oster med mild smak passer det fint med mild og sødmefylt engelsk ale type eller belgisk witbier.

GODT TILBEHØR

Salat, grillet fugl, kjøtt eller fisk.

Her kan du kjøpe produktet:

Coop Mega, Obs, Extra

Disse butikkene har mulighet til å føre produktet. Spør gjerne butikken om å ta det inn, dersom du ikke finner det.

Ingredienser

Ost: pasteurisert melk, vann, salt, mikrobiell løpe og syrekultur. Marinade: rapsolje, 7 %* tørket tomat (tomat, salt), krydder. Krydder er bestrålt. *av nettovekt

Næringsinnhold pr 100gr

100 g vare gir ca.: energi 1502 kJ (362 kcal), fett 29 g, -hvorav mettede fettsyrer 13 g, karbohydrat 8,9 g, -hvorav sukkerarter 2,5 g, protein 16 g, salt 2,9 g, vitamin A 210 µg (26 %'), riboflavin 0,29 mg (21 %'), folinsyre 40 µg (20 %'), vitamin B12 2,3 µg (92 %'), kalsium 760 mg (95 %'), fosfor 555 mg (79 %'), sink 4,3 mg (43 %'), selen 10 µg (18 %'), molybden 8 µg (15 %'), jod 23 µg (15 %') ' av referanseverdien Oppgitt næringsinnhold gjelder ost og tomat inkludert 10 % olje.

Pakning

210 g, plastbeger

Del