Frukt- og nøttebrød à la Fryd

55 min
1 porsjoner
Hjemmebakt frukt- og nøttebrød med Fryd Crème Kirsebær, honning og salte pistasjenøtter. Så godt at det er en Fryd!

INGREDIENSER

FRUKT- OG NØTTEBRØD
100 g hvetemel
¼ ts bakepulver
¼ ts natron
1 ts vaniljesukker
½ ts salt
160 g brunt sukker
300 g valnøtter
65 g tørkede ferske tranebær
150 g tørkede dadler
150 g tørkede fikener
80 g tørkede aprikoser
3 egg

TOPPING
Fryd Crème Kirsebær
Akasiehonning
Hakkede pistasjnøtter

SLIK GJØR DU

Forvarm ovnen på 160 °C. Grovhakk nøtter og tørket frukt, og bland sammen med alt det tørre slik at nøttene og frukten er godt dekket av mel og sukker. Pisk eggene luftige og bland dem inn i det tørre. Hell røren over i smurte brødformer dekket med bakepapir, og stek i ca. 40 minutter. Avkjøl litt på en rist før du skjærer skiver. Legg på noen skiver med Fryd Crème Kirsebær, ringle over litt honning og strø over hakkede pistasjnøtter.