Pasta med laks og Selbu Norzola

40 min
4 porsjoner
Fisk er godt og sunt – året rundt! Og med litt Selbu Norzola i sausen blir denne enkle og deilige pastaretten lett en ny favoritt.

INGREDIENSER

600 g laksefilet, uten skinn og bein
ca. 400 g pasta
250 g frosne erter
3 dl TINE Matfløte
1 dl Selbu Norzola
2 ss olivenolje
2 ss frisk basilikum
Smak til med salt

SLIK GJØR DU

Skjær laks i terninger på ca. 2 cm og krydre med litt salt. Kok pasta etter anvisning på pakken. Tilsett erter i vannet de siste 3 minuttene av koketiden. Ha fløten i en liten gryte, og gi den et oppkok. Ta gryten av varmen, tilsett biter av Selbu Norzola og rør godt om. Fløten må ikke koke etter at osten er tilsatt. Når pastaen er ferdigkokt helles kokevannet ut. Ha lakseterninger, purre og olivenolje i pastaen, og bland forsiktig sammen. Legg på lokk og sett gryten tilbake på komfyren på svak varme i 5 minutter til laksen er trukket ferdig. Rist på gryten 2-3 ganger i løpet av trekketiden. Strimle basilikum, og ha ostesaus og basilikum i gryten med laks, pasta og erter.