Fryd

Fryd har smakfulle oster perfekt til enkel kos til hverdags og fest. Her finner du noe for enhver smak - la deg inspirere. Så enkelt at det er en - Fryd!

Med Fryd har vi gjort det enkelt å komponere et ostefat. 

Osteserien Fryd har hvitmuggoster (brie), blåmuggoster, kremoster og smaksatte goudaer. Ostene passer godt til hverdags på brød, knekkebrød eller kjeks, i matlaging, og kan enkelt settes sammen for å skape et komplett ostefat. Mer informasjon om hver enkelt ost, bruksområder og oppskrifter på denne siden. Vi anbefaler også «Ostefryd» på Facebook eller Instagram for mer inspirasjon.

Tips: La Fryd ostene ligge i romtemperatur i én time før de skal spises – da smaker de mer. Ostene modnes hele tiden, og utvikler etter hvert mer smak og aroma.

Fryd-ostene en utstyrt med en etikett som kan åpnes hvor du finner informasjon om osten og tips til bruk. Ostens smaksstyrke vises tydelig med smakshjul slik at du lett kan finne den smaksstyrken som passer deg, eksempelvis «mild» og «smaksrik». Slik det blir enkelt å finne sine favoritter. Bon appetitt!

Produsenter:
Ostene i Fryd-serien er produsert på forskjellige meierier i Norge og i utlandet:

Fryd Briene på TINE Meieriet på Dovre – som er 100 år i 2018.

Fryd Crème smelteostene på TINE Meieriet på Tretten.

Fryd Royal Blue på TINE Meieriet Selbu i Sør-Trøndelag.

Fryd Blå Auvergne i Auvergne i det sydøstlige Frankrike.

Fryd Gouda i Nederland