Artikkelarkiv

Bli med til Selbu!

Bli med til vakre Selbu, og få et innblikk i hvordan den norske osteskatten Selbu Blå lages.

Ansvarserklæring og personvern

Ansvar og personvern på OsteCompagniet.no

Hvordan lages Norges mest solgte chevre?

Bli med på en ostereise til Telemark og se hvordan Norges mest solgte chevre lages på TINE Meieriet Haukeli.

Se hvordan VM-medaljøren Kvitlin lages

Bli med på en ostereise til Sunnmøre og se hvordan den faste geitosten Kvitlin lages.

Pultost - osten for «kjennere»!

TINE Pultost Løiten er en norsk tradisjonsost i verdensklasse!

Informasjonskapsler

Oversikt over informasjonskapsler på OsteCompagniet.no

Oster i verdensklasse

OsteCompagniet er stolte av å kunne tilby norske oster i verdensklasse.

Sulten på ost og kunnskap?

Hold en annerledes ostekveld i foreningen eller vennegjengen.

Våre ostenyheter

Tre ganger i året, i februar, mai og september, kan du gå på skattejakt i dagligvarebutikkene etter nye varer. Våren 2018 lanserer OsteCompagniet tre nye oster.

Parmesan - hvem, hva og hvor

Parmesan, eller Parmigiano Reggiano, er en favoritt for mange. Osten er kjent for sin unike smak og aroma, og har blitt produsert i over 900 år.

Gamalost gjør comeback

Gamalost frå Vik®. Tøff stil – god smak!

Hvor mye ost bør jeg beregne?

Hvor mye ost du skal beregne, avhenger av hvilken rolle osten skal spille og hvor mange ostespisere dere er. Her gir vi deg noen enkle tommelfinger-regler.

-Wow! Just wow!

Cheesepop fikk terningkast 6 i høsten store test av chips og snacks nyheter.