Eiker Holtefjell 2,6 kg

Eiker Holtefjell er en hard modnet ost, med lang holdbarhet. Eiker Holtefjell har førsteklasses smak og konsistens. Ostens fyldige, gode smak forsterkes under modning. Et norsk alternativ til parmesan, 

BRUKSOMRÅDER

Eiker Holtefjell har utallige bruksområder innen matlaging. Egner seg godt som pålegg, i salater, på pizza, og i supper og pai. Osten kan også marineres. Nytes gjerne som en snacks til et godt glass vin.

PASSENDE DRIKKE

Til en fast ost som Eiker Holtefjell bør man prøve en tørr sherry, som Manzanilla eller Fino. Tørre, lette, fruktige og aromatiske hvite viner, som tyske Rieslinger eller lettere utgaver av Sauvignon Blanc-druen fra Chile og New Zealand, er også et naturlig vinvalg.

GODT TILBEHØR

Fruktkompott
Aprikospuré
Søte frukter og bær
Akasie honning
Pata negra pølse
Godt brød

Ingredienser

Pasteurisert kumelk, kultur, salt og løpe.

Næringsinnhold pr 100gr

Energi 1841 kJ (440 kcal),protein 27 g,karbohydrat 0,1 g,fett 38 g

Pakning

2,6 kg, plastemballasje

Del