Himmelsk fryd

30 min
4 porsjoner
Prøv en ny vri på fruktsalaten med Fryd Crème Aprikos og sjokolade.

INGREDIENSER

Sukkerlake:
1 dl sukker
1 dl vann
1 dl ananasjuice (fra boksen med hermetisk ananas)
½ stjerneanis
½ kanelstang
½ vaniljestang

Fruktsalat:
2 appelsiner
1 banan
1 kiwi
1 boks hermetisk ananas
Røde og grønne druer
100 g bringebær, jordbær eller blåbær
½ plate kokesjokolade
150 g Fryd Crème Aprikos

SLIK GJØR DU

Begynn med å lage sukkerlaken ved å koke opp vann, ananasjuice og sukker. Tilsett stjerneanis, kanelstang og vaniljestang i blandingen og la det koke et par minutter. Avkjøl og fjern deretter krydderne. Rens og skjær appelsin, banan og kiwi i biter. Del opp ananas og druer, fjern eventuelt druesteinene. Rens jordbær og del i to. Legg frukten i en serveringsbolle og hell laken over. La den gjerne trekke en stund. Pyntes med hakket sjokolade og ostebiter før servering.