Farfalle med Små Blå

20 min
4 porsjoner
Prøv en lun pasta toppet med smakfulle terninger av Selbu Små Blå.

INGREDIENSER

400 g farfalle (pastasløyfer)
200-300 g champignon eller annen sopp etter ønske
2 sjalottløk
2 hvitløksfedd
200 g spinat
150 g Selbu Små Blå Oliven (1 beger)

SLIK GJØR DU

Skjær soppen i tynne skiver, og finhakk løk og hvitløk. Varm opp olivenolje i en kjele, og stek sopp, løk og hvitløk til det er mykt og gyllent. Ha deretter i spinatblader, og ta kjelen av varmen. Kok samtidig farfalle pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet fra pastaen når den er ferdig kokt, og bland inn soppen, løken og spinaten. Topp det hele med Selbu Små Blå Oliven. Krydre med salt og pepper, og server med grovt brød.