Gratinert Løksuppe

50 min
4 porsjoner
Sett en ekstra spiss på den klassiske løksuppen.

INGREDIENSER

2 ss smør
4 løk, tynne skiver
6 hvitløksfedd, skivet
sukkerkulør
1 ss hakket timian
 1 l oksekraft
salt
pepper
2 skiver landbrød, ristet 
150 g eller 8 små tykke skiver Kolibrie® brie
frisk timian

SLIK GJØR DU

Smelt smør i en gryte. Fres løk og hvitløk mykt og rør i litt sukkerkulør. 
Ha i kraften, tilsett timian og la suppen koke i 30 minutter.
Hell suppen i ildfaste porsjonsboller og topp med en ½ skive ristet brød. Fordel osteskiver på brødet og sett under grillen i ovnen nok til at osten smelter litt.

Pynt med timian og servér.

TIPS

Løksuppe gratinert med Kolibrie® passer å servere både som forrett eller hovedrett.