Camembert med tomat & basilikum

25 min
2 porsjoner
Ute etter noe nytt å ha på grillen? Lun Camembert le Rustique med tomat og basilikum kan ikke slå feil. Smaker som "Frankrike møter Italia" - perfekt!.

INGREDIENSER

1 stk Camembert le Rustique 250 g
5 stk cherrytomater
1-2 fedd hvitløk, grovhakket
2 ss basilikum, hakket
Pepper, grovmalt

SLIK GJØR DU

Ta av vokspapiret rundt osten. Snitt osten 1 cm fra kanten, og del området i midten i mindre «pizza» stykker. Ta ut ostebitene. Sett osten tilbake i bunndelen av emballasjen.

Del cherrytomatene i fire og bland med hakket hvitløk, basilikum og ostebitene som ble skåret ut av osten. Fordel blandingen tilbake i osten og ha på grovmalt pepper.

Sett osten i emballasjen på et bakepapir med aluminiumsfolie rundt. Stekes på grillen, på indirekte varme, på ca. 200 °C i 10-15 minutter til camemberten er flytende. Serveres med ferskt brød.

TIPS

Kan også stekes i vanlig stekeovn og da trenger du ikke aluminiumsfolie rundt osten.