Høstsalat med beter

15 min
2 porsjoner
Gå høsten i møte med fargerike middager! Vi foreslår Fryd Crème Aprikos og høstens ferske, norske grønnsaker.

INGREDIENSER

1 pose med salat, vi har brukt Romano Mix
8-10 cherrytomater
Beter (du kan bruke både røde, gule og stripete polkabeter)
1 lite glass sorte oliven
1 gult eple
Fryd Crème Aprikos
Hakkede valnøtter
Olivenolje
Salt og pepper

SLIK GJØR DU

Skyll og tørk salaten og tomatene, og skrell betene. Ha salaten i en bolle. Skjær betene i tynne skiver, bruk gjerne en mandolin hvis du har. Del tomater og oliven i to, og skjær eplet i små båter. Ha alt i bollen sammen med salaten, og vend blandingen i olivenolje. Salte og pepre etter ønske, og topp salaten med hakkede valnøtter og biter av Fryd Crème Aprikos.