Kyllingfilet fylt med grønnsaker
Fyll kyllingbrystene for å gjøre middagen saftigere. Her har vi brukt Snøfrisk kremost og grønnsaker
INGREDIENSER
kyllingfileter
4 gulrøtter
2 vårløk
1 paprika
1 ss smør
salt og pepper
Ostekrem:
125 g Snøfrisk Pepper & Hvitløk
2 ss Dijon sennep
1 fedd hvitløk
salt og pepper
SLIK GJØR DU
Skjær et snitt i kyllingen på langs. Skjær grønnsakene i staver. Bland ingrediensene til ostekremen. Stek kyllingfiletene i stekepannen til de er gyldne. Legg kyllingen til side og stek så grønnsakene raskt i pannen. Smak til med salt og pepper. Smør et godt lag med Snøfrisk Pepper & Hvitlløk på hver filet, legg på grønnsakene og brett filetene i to. Legg filetene i en ildfast form og stek i ovnen i ca. 15 minutter på 180 °C.