Lefserull med laks

30 min
4 porsjoner
Lefse med Snførisk og laks - en deilig smårett til hverdag og fest.

INGREDIENSER

4 små potetlefser
125 g Snøfrisk Dill eller Snøfrisk Naturell
2 ss lettrømme
200 g røkelaks, tynne skiver
50 g ruccola, vasket og tørket
1/2 rødløk, tynne ringer
pepper, grovmalt

SLIK GJØR DU

Bland sammen Snøfrisk og lettrømme i en bolle. Smør et lag med ostekrem utover hver lefse. Legg på røkelaks, ruccola og rødløk. Ha på pepper og rull lefsene sammen. Pakk inn i plastfolie og legg i kjøleskapet i 1-2 timer. Skjær lefsene i biter.

I vår oppskrift har vi brukt små potetlefser. Man kan også selvsagt benytte tortilla og hjemmelagede lefser.

TIPS

Er røkelaksskivene tykke kan man strimle dem før de legges på.