Tzatziki

60 min
4 porsjoner
Tzatziki kan brukes som dressing eller tilbehør til det meste. Her har vi servert den til chorizo, bakt potet og spinat.

INGREDIENSER

4 store poteter
Chorizopølse
frisk spinat

Tzatziki
1/2 agurk, revet grovt
125 g Snøfrisk Ramsløk & Hvitløk eller Naturell
3 dl lettrømme/ matyoghurt
2 fedd hvitløk, finhakket
1 ss sitronsaft
salt og pepper

SLIK GJØR DU

Vask og del potetene i båter. Vend potetbåtene i litt olje, salt og pepper. Hell over i en ildfast form. Stek på 225 °C i 30-45 minutter til potetene har blitt gylne. Del chorizipølsene i skiver og stek dem lett. Riv agurken grovt og klem ut vannet. Spe Snøfrisk Ramsløk & Hvitløk med litt rømme/yoghurt til en smidigere konsistens. Rør inn revet agurk og hvitløk. Smak til med sitron, salt og pepper.
Server poteter, chorizopølse og frisk spinat toppet med Snøfrisk tzatziki.