Festkake

45 min
8 porsjoner
Ta festkaken til et nytt nivå med Snøfrisk glasur

INGREDIENSER

Ingredienser
1 sukkerbrød
1 dl ferskpresset sitronsaft
1,5 dl sukker
1,5 ss maizena
2 egg
2 eggeplommer
2 ss smør
2 dl kremfløte, stivpisket
Bringebær syltetøy eller rørte bringebær

Snøfrisk glasur
125 g Snøfrisk
125 g smør
ca. 500 gram melis
2-3 ss saft av sitron

SLIK GJØR DU

Lag et sukkerbrød eller kjøp ferdig. Kok sitronsaft og sukker i en kasserolle. Visp sammen egg, eggeplommer og maizena. Hell den varme sitronsaften over under omrøring. Ha alt tilbake i kasserollen og kok det opp under omrøring i ca. 1 minutt. Rør godt for å unngå klumper. Trekk kasserollen til side og visp inn smøret. Hell kremen over i en bolle og avkjøl. Vend inn stivpisket krem i den avkjølte blandingen. Del sukkerbrødet i tre. Legg lagvis bringebærsyltetøy og sitronkrem. Topp med et sukkerbrødlag. Pisk sammen Snøfrisk, smør, melis og sitron til en luftig glasur. Kle kaken med Snøfrisk glasur og pynt etter ønske.