Caprese

20 min
4 porsjoner
En salat som gir assosiasjoner til sol og sommer.

INGREDIENSER

125 g Snøfrisk naturell
20 cherrytomater, rød
20 cherrytomater, gul
8 tykke skiver røkt pølse/salami
2 dl olivenolje
2 ss sherryeddik
2 rødløk, små
fersk basilikum
salt og grovmalt sort pepper

SLIK GJØR DU

Lag et lite snitt langs bunnen av hver tomat. Dypp dem i kokende vann ca. 10 sekunder. Deretter legges de i kaldt vann for avkjøling. Dra av skinnet og sett til side.

Visp sammen olje og eddik og smak til med salt og grovmalt sort pepper. Hell over salaten og bland forsiktig. Form små "egg" av Snøfrisk naturell med to skjeer. Skjær røkt pølse i passe store terninger.

Legg salaten, Snøfrisk, pølse, cherrytomater og rødløk på et serveringsfat. Pynt med friske basilikumblader. Server gjerne med godt brød til.