Makaronigrateng

35 min
4 porsjoner
Grateng med makaroni og pølse er en hit hos barna, men med den friske Snøfrisksmaken blir dette fort en favoritt for de voksne også.

INGREDIENSER

350 g makaroni, ukokt
300 g pølse
½ purre, ringer
½ blomkål, små buketter
½ brokkoli, små buketter
250 g Snøfrisk Ramsløk & Hvitløk eller Snøfrisk Rødløk & Timian
2 egg
pepper, grovmalt

SLIK GJØR DU

Sett stekeovnen på 200 grader. Kok makaroni som anvist på pakken. Kutt grønnsaker og pølse i passe biter. Visp sammen Snøfrisk rødløk & timian, egg og pepper. Bland inn grønnsaker og pølse. Ha over i en smurt ildfast form. Stek i ca. 15-20 minutter til eggeblandingen har satt seg.

Brukes Snøfrisk Naturell kan man tilsette litt krydder, eksempelvis 1 ts timian og 1 ts oregano. Ønsker man myke grønnsaker kokes blomkål og brokkoli raskt opp (1 minutt) i lett saltet vann.