Camembert med chorizo & persille
Camembert le Rustique passer sammen med nesten alle dine favorittingredienser. Prøv denen varianten med sterk chorizopølse og persille. Bedre blir det ikke!
INGREDIENSER
1 stk Camembert le Rustique 250 g
50 g chorizopølse
2 ss persille, hakket
Pepper, grovmalt
SLIK GJØR DU
Ta av vokspapiret rundt osten. Snitt osten 1 cm fra kanten, og del området i midten i mindre «pizza» stykker. Ta ut ostebitene. Sett osten tilbake i bunndelen av emballasjen.
Del chorizopølsen i terninger. Bland sammen persille, chorizopølse og ostebitene som ble skåret ut av osten. Fordel blandingen tilbake i osten og ha på grovmalt pepper.
Sett osten i emballasjen på et bakepapir med aluminiumsfolie rundt. Stekes på grillen, på indirekte varme, på ca. 200 °C i 10-15 minutter til camemberten er flytende. Serveres med ferskt brød.
TIPS
Kan også stekes i vanlig stekeovn og da trenger du ikke aluminiumsfolie rundt osten.