Grillet laks med blåmugg

30 min
4 porsjoner
Laks er en fulltreffer på grillen. Prøve denne oppskriften med Selbu Blå for en ny og spennende vri på grillmaten. Kan også stekes i ovnen.

INGREDIENSER

200 g renskåret laksefilet
Saften fra en halv sitron
1 stor sjampinjong
1/2 paprika
1/2 purreløk
Selbu Blå

SLIK GJØR DU

Finn frem aluminiumsfolie og pensle innsiden med olivenolje. Krydre laksefiletene med salt og pepper, og legg dem i den oljede folien. Press sitronsaft over laksestykkene. Kutt sopp, paprika og purre i ganske små biter, og legg det over fisken. Topp alt med noen skiver Selbu Blå. Pakk folien rundt fisken og grønnsakene, og legg dem på grillen (eller i ovnen) på middels varme i ca. 10-15 minutter. Server gjerne sammen med grillede rosmarinpoteter, en salat og rømmedressing.