Pappas viltgryte
Ønsk høsten velkommen med en lun og smakfull viltgryte!
INGREDIENSER
500 g reinskav/elgkjøtt
2 ss smør
150 g sjalottløk
200 g friske sjampinjonger eller skogssopp
250 g Snøfrisk Naturell eller Snøfrisk Kantarell
3 dl TINE Crème Fraîche
1 ts knust einebær
2 ss balsamico eddik
Salt og pepper
tyttebær
SLIK GJØR DU
Stek kjøttet i smør og legg det over i en gryte. Skjær opp løk og sopp og brun raskt i smør. Bland sopp og løk med kjøttet og rør inn crème fraîche, krydder og balsamicoeddik. La det hele småkoke i noen minutter. Rør inn Snøfrisk og smak til med salt og pepper. La det koke på svak varme i ca. 20 minutter. Serveres med potetmos eller ris, og gjerne rørte tyttebær.
TIPS
Får du ikke ta i Snøfrisk Kantarell kan du også benytte naturell-varianten.