Pasta med blåmugg og soltørkede tomater
Smakfull og enkel pastasalat med blåmuggost fra Selbu.
INGREDIENSER
1 liten rødløk
2 ss smør
1 tørket chili, knust
100 g soltørkede tomater i biter
100 g Selbu Blå
3 dl fløte
1/2 terning hønsebuljong
2 ss persille, hakket
500 g pasta penne
100 g Selbu Blå, til servering
Friske urter som persille, basilikum m.m.
SLIK GJØR DU
Fres rødløken i smør til den blir myk. Ha i chili, soltørkede tomater og Selbu Blå. Fres i 1 minutt og ha i fløte, hønsebuljong og persille. La sausen koke i 2 minutter. Kok pastaen i godt saltet vann til den er al dente. Sil av vannet. Bland pasta og saus, og dryss over mer Selbu Blå og friske urter. Velbekomme!