Pasta, reker og Selbu Norzola saus

30 min
4 porsjoner
Vi har kåret Norges beste hverdagsppskrifter i en Selbu Norzola konkurranse på dagbladet.no. Deltager Ida Isaksen har delt en av sine favorittretter.

INGREDIENSER

150g Selbu Norzola

1 pk båndspagetti

5 dl ferske reker

2-3 ss tomatpuré

3 dl kremfløte

2-3 vårløk

1-2 fedd hvitløk

4-5 sopp

I pk bladpersille

Sort pepper

SLIK GJØR DU

Del Selbu Norzola i biter og varm forsiktig opp i kremfløten sammen med 2-3 ss tomatpuré og pepper i en kjele. Sausen skal bli litt rosa. Hakk opp 2-3 vårløk, 4-5 sopp samt 1-2 fedd hvitløk og tilsett i sausen. Kok opp båndspagetti. Rens rekene og legg disse i sausen rett før anretning. Anrett spagetti på en tallerken og hell sausen over. Pynt med bladpersille på toppen.

Dette er en smakfull rett som går raskt å lage i en travel hverdag – vi sier bare Nam!