Pizza med mozzarella, chilli og ruccola

35 min
4 porsjoner
En klassisk margerita pizza med litt "sting". Myk mozzarella med chili og ruccula er den perfekte kombinasjon.

INGREDIENSER

Pizzabunn
2,5 dl lunkent vann
25 gram gjær
1/2 ts havsalt
2 ss olivenolje
5-6 dl pizzamel eller hvetemel

Topping
1 glass pizza tomatsaus
2 pakker Michelangelo mozzarella – delt i skiver
2 stk chilli – delt i skiver
I pk ruccola – vasket

SLIK GJØR DU

Begynn med pizzadeigen. Rør ut gjær i lunkent vann og elt inn salt og mel, hold igjen litt av melet for å regulere deigen underveis. Bruk gjerne kjøkkenmaskin og la den elte deigen i 10-15 minutter. Dekk bollen med plast og la den heve til dobbelt størrelse, eller i minimum 30 minutter. Kjevle ut deigen til en tynn leiv og legg den på en bakepapirkledt stekeplate.

Smør over tomatsausen, fordel Michelangelo mozzarella skiver og strø på chilli etter smak. Stek pizzaen ved 250 grader i ca. 20 minutter eller til den er ferdig stekt.

Topp med ruccola og server - gjerne med kjærlighet og en god salat til!