Tortilla med Ridderost
INGREDIENSER
4 stk tortilla (hvete eller mais)
2 stk kyllingfileter
200 g Ridderost
250 g fersk spinat
150 g fersk sjampinjong
1 stk paprika
3 ss Crème Fraîche
Krydder (f.eks. spisskummen, paprika, koriander)
Olje til steking
SLIK GJØR DU
Stek spinat på sterk varme i litt olje i 1-2 minutter. Legg tilside. Kutt sjampinjong i biter og stek i varm panne. Ha i paprika på slutten av steketiden. Legg tilside. Kutt kyllingfiletene i strimler og gjennomstek på middels varme. Bland sammen Crème Fraîche og krydder. Blandingen røres sammen med kyllingen i den varme pannen. Legg spinat, sjampinjong, paprika og kylling lagvis på den ene halvdelen av tortillaene. Legg på Ridderost og brett over den andre tortilladelen. Stek tortillaene på begge sider i en tørr teflonpanne til osten har smeltet. Varm eventuelt i ovnen på 200 grader. Server med en frisk salat, salsa og guacamole.