Tagliatelle med parmesan, tomat og basilikum

15 min
4 porsjoner
Denne pastaoppskriften med grønn tagliatelle, parmesan, tomat og basilikum er en fryd for øynene så vel som magen.

INGREDIENSER

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Hakk hvitløk. Fres hvitløk og chili i olje i en dyp panne. Ha tomater, sukker, salt og hakket basilikum i pannen og stek til tomatene sprekker, ca. 3 min.

Ha avrent pasta i pannen, bland sammen og server.

Strø over revet parmesanen, basilikumblader og smak til med salt og pepper

Server med kjærlighet og en god salat til!

SLIK GJØR DU

24 stk (ca) cherrytomater
300 g grønn tagliatelle
2 fedd hvitløk
½ ts chilipulver
1 neve basilikumblader
1 ss sukker
olje til steking
salt og grovmalt pepper
1 dl revet Michelangelo Parmigiano Reggiano
Basilikum til pynt