Bakt potet med mozzarella
Bakt potet med smakfull fyll er god tilbehør til grillmaten.
INGREDIENSER
4 bakepoteter
150 g Michelangelo Mozzarella
1 dl revet Michelangelo Parmigiano Reggiano
140 g bacon
1 gulrot
1 rød eller grønn paprika
1 neve koriander, hakket
Salt og pepper
SLIK GJØR DU
Forvarm ovnen på 220 °C. Vask potetene godt og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Bak i ovnen til de er møre, ca. 40 minutter (størrelsene på potetene avgjør baketiden).
Stek bacon med litt smør. Tern gulrot og paprika i små biter og stek sammen med
bacon. Smak til med salt og pepper. Sett til siden og hold varm.
Pakk ut den ferdig bakte poteten og skjær et kryss i toppen. Press poteten åpen og legg på mozzarella skiver og det varme fyllet av bacon og grønnsaker. Strø over koriander og revet parmesan og servér.
Buon appetito!
TIPS
Poteter kan også bakes på grillen.